06 - 13874278 [email protected]

De body-wizard DUO cryolipolyse

Vetbevriezing door de Cryolipolyse. 
Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. 
Ik ben al enige tijd actief in de branche en heb ik de groei van de Cryolipolyse meegemaakt.  Echter weet ik dat er maar een aantal apparaten goedgekeurd zijn. Waaronder ons apparaat die net nieuw gelanceerd is (januari 2019) volgens de nieuwste technologieën. 

 
De Cryo verwarmt eerst de huid tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten zal de huid gekoeld worden naar -8 graden Celsius. 
Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmd wordt, zal de laag sponsig worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden.
Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen de kou kan, dus de volgende stap zal onder druk tenminste 60 minuten gekoeld worden tot -8 graden Celcius.  

Behandeling duur: 75 minuten
Aantal behandelkoppen: 4 stuks per behandeling
Buikzone € 125,- 
losse koppen vanaf € 98,- 

ik krijg heel veel prive berichten over hoeveel zone(s) er geplaatst kunnen worden, wat de prijs is van een plaatsing. Hierboven vind u een richtlijn van de prijzen. Echter is het pas te zeggen op het moment dat u bij mij bent. Ik vraag daarom ook voor diegene die interesse hebben een kosteloze intake in te plannen zodat er gericht een prijs gemaakt kan worden. Wil u informatie aanvragen Klik dan op contact en laat u vraag achter. Vergeet uw e-mail adres niet in te voeren zodat wij de informatie toe kunnen zenden. 

• Buik;
• Love handles;
• Taille;
• Zwembandjes;
• Billen;
• Zadeltassen;
• Benen;
• Bovenarmen;
• Rug;
• Heupen;

CONTRA-INDICATIES Cryolipolyse
Leverproblemen (overmatig vet en alcohol gebruik)
Kanker
Ontstekingen
Vaatproblemen
Zwangerschap en borstvoeding
Zware diabeuts
Bloedafwijking
Bloedverdunners
Hartproblemen
Lies of navelbreuk
Griep

Medicatie moet altijd vooraf gemeld worden, evenals tussentijdse veranderingen (kuren- antibiotica enz.)

Wetenschappelijk bewezen
Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van kou dan het omliggende weefsel en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden afgebroken zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt van waterhoudende cellen. Zo kan cryolipolyse de vetcellen aanpakken terwijl de huid, spieren en zenuwen gespaard blijven. Cryolipolyse heeft een wetenschappelijke goedkeuring ontvangen en is daarom veilig.


 

.

if you can squeeze it, we can freeze it

 
WhatsApp chat