06 - 13874278 [email protected]

De body-wizard DUO cryolipolyse

Snel en veilig afslanken?

 

Met de Body-Wizard duo cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie. Geen hersteltijd! Met de Body-Wizard kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden. Hierdoor is de Body-Wizard uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen.

if you can squeeze it, we can freeze it

 
HOE WERKT EEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELING ?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE ?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

WELKE ZONES VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN ?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT ?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR ?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG ?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

COSBEAU SLIMMING SERUM ?

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones,dus geschikt voor het gehele lichaam).

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

 • Hibiscus esculentus extract | Voor een versteviging van de huid
 • Spirulina | Verstevigt en herstructureerd de huid
 • Cafeïne en carnitine | Stimuleert de vetafbraak
 • Soja | Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
 • Citrus auranthium amara fruit extract | Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid
 • Hyaluronzuur | Vermindert de rimpelvorming van de huid

Tussen de afslankbehandelingen is het raadzaam om dagelijks voldoende te bewegen en 1.5 tot 2 liter vocht  in te nemen. In de vorm van water en kruiden thee. Alcohol en veel koffie liefst vermijden.

BETAALBAAR DEFINITIEF VET VERWIJDEREN

Beautycenter Hairless werkt enkel met de nieuwste en best verkrijgbare apparatuur, de in Nederland ontwikkelde Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions, en wij vinden dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken. Er zijn klinieken in Nederland die prijzen vanaf € 595,- per plaatsing van een uur hanteren. Beautycenter Hairless doet daar niet aan mee! Bij Beautycenter Hairless wordt een vaste lage prijs gehanteerd van slechts € 150,- per behandelkop/ plaatsing van een uur. Indien er 2 behandelkoppen/ plaatsingen tegelijk mogelijk zijn dan wordt een vaste lage prijs gehanteerd van € 250,- ipv € 300,-.

Enkele voorbeelden;

 • Armen, hierbij zijn 2 plaatsingen in 1 uur mogelijk is € 250,- ipv € 300,-.
 • Binnenzijde bovenbenen, hierbij kan 1 plaatsing per uur plaatsvinden waardoor u 2 uur bij ons bent is € 300,-
 • Buik, dit is geheel afhankelijk van de locatie en hoeveelheid vet/ huid. Of er 1 of 2 plaatsingen tegelijk mogelijk zijn wordt bij ons in de praktijk bekeken.
 • Als bij de buik 2 plaatsingen nodig zijn die niet tegelijk kunnen, kan ook een combinatie gemaakt worden van buik met binnenkant bovenbenen. Dan wordt in het eerste uur 1 buik zone en 1 binnenzijde bovenbeen behandeld en in het tweede uur de andere buik zone en andere binnenzijde bovenbeen. Deze combinatie is € 500,- (2 x 2 behandelkoppen / plaatsingen tegelijk).

   

   

Zoals u in bovenstaande voorbeelden kunt zien zijn het aantal plaatsingen/ behandelkoppen in een uur afhankelijk van de lichaamslocatie/ een eventuele combinatie behandeling en de hoeveelheid aanwezig vet. Dit zullen wij dan ook altijd in onze praktijk moeten bekijken en bespreken tijdens een gratis intake gesprek.Reken nu definitief af met de kilo’s die u er niet tot heel moeilijk vanaf krijgt. Neem voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek contact met ons op door te bellen naar 0613874278 of een e-mail te sturen aan [email protected]

Keep the Love,

Lose the Handels !

 
WhatsApp chat