06 - 13874278 [email protected]

Plasma Pro lift

 

Liften en verstrakken van de huid zonder chirurgie met de Jett Plasma Lift Profi

De Jett Plasma Lift Profi is een gepatenteerd systeem en dus het enige systeem in Nederland waarbij u een ooglift kan ondergaan met gelijkstroom. Hierdoor is het mogelijk om de plasma-straal gefocust de huid binnen te laten dringen tot in de dermis waar het collageen en elastine zich bevindt. De dots (wondjes) die op de huid ontstaan hebben een doorsnede van slechts 0,1mm.

Wat betekent dit:

  • zeer korte hersteltijd (3 tot 5 dagen)
  • na de behandeling slechts lichte zwelling, roze huid en bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede. (verdwijnen na 3 tot 5 dagen)
  • langdurig resultaat, 1 tot 3 jaar (afhankelijk van uw huidconditie en levensstijl)
  • de meest veilige en effectieve oogliftbehandeling

De behandeling met de Jett Plasma is gebaseerd op sublimatie (verdamping) van de bovenste huidlaag (epidermis). Door verdamping zal een lokaal krimpeffect van de huid ontstaan, met meer strakheid en lifting als resultaat. De behandeling is volledig veilig.

Hoe werkt de fibroplast plasmalift? 

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling nodig.

Zijn de plasma behandelingen pijnlijk?

Een verdovende crème zal ongeveer 45 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. Hiermee is de behandeling goed te ondergaan.

Veiligheid

De Jett Plasma Lift Profi werkt oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaalcellenlaag (de onderste huidlaag van de opperhuid) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

 

Hoe lang is de hersteltijd?

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon. 

Wat is het resultaat op lange termijn?

Het resultaat blijft 1 tot 3 jaar. Dit is afhankelijk van uw levensstijl en huidconditie. Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt. Het effect van een oogliftcorrectie d.m.v. operatieve huidverwijdering blijft 5 tot 10 jaar en is dus, zoals vele mensen denken, niet permanent. Het nadeel is dat de huid volledig wordt doorgesneden. Hierdoor ontstaat er veel littekenweefsel. Deze behandeling kunt u niet blijven herhalen. De plasma behandeling met de Jett Plamsa Lift Profi kunt u indien gewenst zo vaak herhalen als wilt.

Welke informatie is belangrijk voor de specialiste?

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk voor de specialiste. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijkt de specialiste of u in aanmerking komt voor een behandeling en bespreekt ze samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Aantal plasma behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In vele gevallen kan een behandelingen afdoende zijn, maar in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. Tussen de behandelingen moet een interval van ongeveer 8 tot 12 weken zijn.

Disclaimer

Ieder mens heeft een eigen huidtype. De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

de behandlbare gebiedenPrijzen
WhatsApp chat